Home Zgjodhëm për ju. Ka njerëz që kanë shumë para në këtë botë dhe ata prap...

Ka njerëz që kanë shumë para në këtë botë dhe ata prap s’mund të bëjnë një sy gjumë

Ka njerëz që kanë shumë para në këtë botë dhe ata prap s’mund të bëjnë një sy gjumë.
Ka gjithashtu njerëz që kanë gjithqka që ju keni imagjinuar që mund t’ju sjell lumturinë..ata i kanë ato dhe ata prapseprap nuk janë në paqe..
Ata nuk janë të lumtur me veten e tyre,e zhysin veten në drogë dhe alkool që të ikin nga realiteti.
Ata nuk mund ta përballojnë realitetin…
Dhe njerëzit e tjerë i shohin videot e tyre se sa i mahnitshëm është krevati i tyre dhe sa të embla janë udhëtimet e tyre dhe ata i shikojnë ato dhe thonë :Edhe unë e dua këtë…

“Ah, të kishim pasur edhe ne si i është dhënë Karunit”(Kuran 28:79)

“Njeri,ai po jeton një jetë Bosi.”

Në anën tjetër gjithqka që të jep Allahu nëse kthehesh tek Ai…Ai do të jap ty një gjë që asnjë shumë e parave,asnjë shumë e popullaritetit,asnjë shumë e njerëzve që s’jan dakord me ty ose njerëz që të pëlqejn ty,njerëz që të vlerësojnë ty..
Asnjë prej tyre nuk do të mund tju jap një dhuratë, që ajo dhuratë mund të jipet vetëm nga Allahu.

Jehdi kalbehu..

Allahu do t’ja udhëzoj zemrën atij..Allahu do t’ja udhëzojë zemrën këtij personi..

Asnjë prej gjërave të mira në këtë botë nuk vlen asgjë në krahasim me këtë dhuratë.

-Nouman Ali Khan

Previous articleKy burrë ofronte udhëtim falas t’Xhumanë, ja cfarë dhurate i bëjnë udhëtarët
Next articleGadishulli Arabik ka qenë plot kullota e lumenj!A do rikthehet prapë si ka qenë