Home Zgjodhëm për ju. Ky burrë ofronte udhëtim falas t’Xhumanë, ja cfarë dhurate i bëjnë udhëtarët

Ky burrë ofronte udhëtim falas t’Xhumanë, ja cfarë dhurate i bëjnë udhëtarët

Një i moshuar musliman nga Rusia, i cili jeton në Makhachkala, ne rajonin e Dagestanit, çdo të premten hapë zemrën dhe ofron udhëtime falas për të gjithë pasagjerët.

E premtja është dita kur mijëra qytetarë mysliman në këtë rajon dalin nga puna dhe shtëpia për ta falur namazin.

Por Abdulmedzhid Chupalaev është shpërbluar për bujarinë e tij. Pasagjerët mirënjohës kanë grumbulluar para të mjaftueshme për ta realizuar një ëndërr të kahmotshme të tij, shkuarjen në Mekën e Shenjtë.

Chupalaev thotë se veprën e tij të përjavshme të bamirësisë e bën sepse është falënderues ndaj Zotit për shëndetin e tij tashmë të mirë, pas disa sulmeve në zemër që i kishte pasur.

Previous articleIlaçi i brengave dhe i pikëllimit!
Next articleKa njerëz që kanë shumë para në këtë botë dhe ata prap s’mund të bëjnë një sy gjumë