Home Zgjodhëm për ju. JETA PA MORAL NUK KA VLERË!!

JETA PA MORAL NUK KA VLERË!!

Rrëfehet se një i ri me biçikletën e tij u përplas me një plakë dhe në vend se t’i kërkon falje plakës dhe t’i ndihmon të ngritët, ai filloi të qeshet!! Pastaj e vazhdoi rrugën e tij, mirëpo, plaka e thirri duke i thënë: Ra diçka nga ti në tokë!!

I riu u kthye dhe filloi të hulumton dhe nuk gjeti gjë! Plaka atëherë i tha: Mos hulumto shumë, nga ti ra “morali yt” dhe nuk ke mundësi ta gjesh atë asnjëherë?!

Jeta nuk ka vlerë nëse ajo është e mangët nga morali dhe sjellja e mirë dhe respekti i të tjerëve!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleKUR E DONË NJË GRUA BURRIN E SAJ?!
Next articleNUK DUA T’IA THYEJ ZEMRËN ASKUJT