Home Zgjodhëm për ju. NUK DUA T’IA THYEJ ZEMRËN ASKUJT

NUK DUA T’IA THYEJ ZEMRËN ASKUJT

Nuk dua t’ia thyej zemrën askujt ..

e as nuk shpresoj që ta thyen zemrën time askush.

Pavarësisht se sa flasim, e sa qeshim e sa zihemi..

në fund prapëseprapë ne jemi njerëz.

Mundet një fjalë të na gëzon tërë ditën..

e një fjalë të na lëndon dhe të na jep dhembje tanë jetën!

Të kërkuarit falje dhe të falurit janë cilësi dhe kulturë e njerëzve të mëdhenj.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleJETA PA MORAL NUK KA VLERË!!
Next articleKY BURRË IDEAL!!