Home ISLAM Imam i madh i Kosoves: NËSE DONI TË RRINI PA GJUMË, MARTOHUNI...

Imam i madh i Kosoves: NËSE DONI TË RRINI PA GJUMË, MARTOHUNI ME NJË KËNGËTARE

ss_560714

Nëse martohesh me një këngëtare gjithë natën do të mbetesh pa gjumë në sy. Kështu ka thënë hoxha Shefqet Krasniqi kur është pyetur se a lejohet që një mysliman të martohet me një këngëtare.

“Cka ka të mirë këngëtari që të martohesh me të”, ka thënë hoxha.

Ai thotë se një njeri mund të martohet me një këngëtare vec nëse i ka mendët tek lekët.

Tregon se një këngëtare mund tija marrë mendët një mashkulli vec nëse e ka trupin e mirë, sepse sipas hoxhës një këngëtare natyrisht që duhet të jetë në formë të mjirë. “Sepse plakat askush nuk i dëgjon”.

http://www.youtube.com/watch?v=_xLw7kPrYEY#t=109

Previous articleLe të plassin Islamofobat: FËMIJËT SHQIPTARË, MË SHUMË NË XHAMI, SE NË SHKOLLA SHQIPE (FOTO)
Next articleA është i mundur pajtimi midis sunive dhe shiave? Përgjigjet Shejkh al’lame AbdulAzizi bin Bazi ALLAHU e meshiroftë