Home Hixhame Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

Hixhameja – mjekim i fuqishëm !!

Shkencëtarët gjerman kanë bërë hulumtime të shumta dhe thanë: 1174681_414090328711010_1971323278_n

“Ashti i kokës ndikon në punën e hipofizës.” Ky nxit tajitjen e 72 hormoneve nga hipofiza që më pastaj veprojnë në gjëndrat tjera me tajim të brendshëm.

Pra, çdo çrregullim në punën e hipofizës në lidhje me cilindo hormon e shkakton sëmundje, ndërsa hixhami i bërë në ashtin e kokës shëron 72 sëmundje.

Datat perkatese per kete muaj pra per Maj jane me 16, 18 dhe 20.

Previous article”4” Premtimet nga All-llahu që nuk duhet t’i harrosh asnjëherë !!
Next article”5” Mashtrimet e shejtanit !!