Home Zgjodhëm për ju. FITO SHPERBLIME SA 50 SAHABE !!

FITO SHPERBLIME SA 50 SAHABE !!

Muhamedi alejhi selam ka thene:

– “Do te vije koha (nga shenjat e Kijametit) kur do te veshtiresohet Islami (praktimi i islamit), sikur te mbash prushin ne pellembe,
ata qe do ta mbajne Islamin ne ato kohera ka thene qe do te kene shperblimin e 50 burrave prej jush.

– E pyeten sahabet; 50 prej tyre apo prej nesh o i Derguari i Allahut?

– Tha: ” Sa 50 prej jush.”

Et-Tirmidhi, Ebu Davud, Ibn Maxhe, Ibn Hibban, Et-Taberani i El-Bezzar – sahih.

Subhanallah! Do te jesh i shperblyer sa 50 sahabe nese praktikon besimin tende ne keto kohe te sprovave.
Duke e ditur se gjeneratat qe do te vijne pas Muhamedit alejhi selam do te kene veshtiresi te medhaja, Pejgamberi yne i dashur na ka treguar se edhe shperblimi do te jete i madhe nese qendron i lidhur me fene e paster islame! Ja vlene qe te durohet per shperblime te medhaja qe na presin ne Dite te gjykimit.

Allahu na forcofte ne kete Fe madheshtore dhe na takofte me Ebu Bekrin, Omerin, Othmanin, Aliun dhe shoket tjere te Resulullahit tone te dashur,paqja dhe shpetimi i Allahut qofte mbi ta.

Previous articleOJ GJUHA IME …
Next articleMOS U NERVOZO !!