Home Zgjodhëm për ju. Duaja kunder vershimit. Thuaje

Duaja kunder vershimit. Thuaje

Duaja kunder vershimit

Allahume havalejna la alejna.Allahume alel akami vedh dhirabi,ve butunil evdijeti ve menabitish shexheri.

O Allahu im rreth nesh e jo mbi ne. o Allahu im,ktheje kodrave dhe kodrinave pyejeve dhe luginave

Previous articleLANI DHËMBËT ME MISVAK
Next articlePARA dhe PAS Hixhames