DUA-LUTJE PARA SE TË FILLOJMË PUNËN

0
2146

O Allah,ketu ne kete vende pune,
Prezenca Yte eshte me mua .
Lus per paqen Tende miresin Tende ,
Meshiren Tende ,rregullin Tend,te persosur
ne kete vend .
Pranoij gjthe dijen dhe Fuqin Tende ,mbi ate
qe ndodh,mendohet vendoset dhe behet nga une .
O Allah te falenderoj per te mirat qe me ke bekuar .
Pranij t’i perdor ato me pergjegjesi per nderin Tende.
Me jep fuqi o Allah qe ti kryej detyren time .
I beko projektet e idet e mia dhe energjit e mia ,keshtu
qe puna me e vogel te kete madheshti .
O Allah,kur te jem e shqetesuar me udhezo .
Kur te jem e lodhur me jep energji .
Kur te jem e rraskapitur me ndrico me nurin Tend .
Lejo qe puna ime dhe mynyra si e kryej t’ju sjell besim .
kenaqesi dhe buzeqeshje te gjitheve me te cilen takohem sote .
Dhe o Allah kur te largohem nga ky vend me jep meshiren e udhetimit.
Beko familjen dhe shtepin time qe te jete gjithcka ne rregull
kur te kthehem …….
O Allah te faleminderit per gjithcka qe ke bere,qe je duke bere ,
dhe per gjithe c’ka do te besh .
Ne emer te Allahut lutem me dashuri dhe falenderime ,
Amin.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here