Dobitë e shumta ta avdesit të vërtetuara

0
355

Nga dobitë e shumta ta avdesit të vërtetuara shkencërisht po cekim.

– parandalimi i transmetimit të shumë sëmundjeve bakteriale që përcillen nëpërmjet lëkurës dhe ndotjes së duarve
– aktivizimi i qarkullimit të gjakut duke fërkuar gjymtyrët
– parandalimi i sëmundjes së sinusëve
– ndjenja e freskësisë trupore e shpirtërore
– parandalimi i sëmundjeve të lëkurës.
Dobitë e larjes së trupit, veçanarishtë pas marrëdhënieve intime janë:
– aktivizimi itrupit dhe menjanimi i plogështisë
– pakësimi i kongjestimit të gjakut në lëkurë dhe në organët gjenitale, gjë që e përcjellë gjakun në organet vitale të trupit si zemra e truri
– larja siguron normalizimin e funksioneve të lëkurës, më të rëndësishmët e të cilave janë: përqimi i ndjeshmërisë, rregullimi i temperaturës dhe mbrojtja e organizmit.
– larja siguron pastrimin e lëkurës nga djersa dhe sekrecionet yndyrore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here