Disa rregulla për një martesë më të lumtur

0
300

I thoni njëri-tjetrit se e doni.

Asnjëherë mos u hidhëroni në të njëjtën kohë.

Nëse e kenipatjetërtëkritikoni, bëjeniatë me dashuri.
Asnjëherë mos i përmendni gabimet e vjetra.
Asnjëherë mos shkoni të fleni pa zgjidhur problemin.
Më mirë të leni krejt dynjallëkun se sa njëri-tjetrin.
Falni namaz (vullnetar) së bashku të paktën një herë në ditë.
Dijeni se pas çdo bashkëshorti të suksesshëm qëndron partneri i tij i stërlodhur.
Dijeni se për grindje duhen dy vetë.
Kur të gaboni, pranojeni gabimin.
Së paku njëherë në ditë i thoni partnerit diçka të mirë apo i bëni ndonjë kompliment.
Mos shkoni në krevat më vonë se dhjetë minuta pas partnerit tuaj.
Dëgjojeni kur partneri juaj flet.
Mbajeni mend se shoku juaj bashkëshortor është më i rëndësishëm se televizori, lojrat, videot etj.
Vini re kostumin e ri apo frizurën e re të partnerit tuaj.
Mbani mend përvjetoret.
Falënderoni partnerin tuaj për dhuratat që ua bën apo për mundin që jep për ju.
Kush çohet i fundit, rregullon krevatin.
19.Vini re kur shoku juaj bashkëshortor është i lodhur dhe bëni diçka në lidhje me këtë gjë.

Asnjëherë mos e dorëzoni partnerin tuaj, as mos e kritikoni publikisht.
Marrë nga libri “Fshehtësia e një martese të lumtur”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here