Home Zgjodhëm për ju. A e din se cilët ishin fjalët e fundit te Muhamedit alejhi...

A e din se cilët ishin fjalët e fundit te Muhamedit alejhi selam ?

Namazi namazi

“Namazi, namazi dhe ato që ju kam lënë në përgjegjësi”.

Këto ishin fjalët e fundit në çastet e vdekjes të Muhamedit, alejhi selam.
Andaj, le të jetë ky Ramazani yt i parë që ti e fillove namazin.

 

Previous articleAllahu im, kërkoj të më mbrosh prej sëmundjeve në dunja dhe në ahiret
Next articleBegatite qe gjenden tek delja