DERI KUR KËSHTU ?!

0
361

Në shoqërinë tonë kur e marton burri një grua më të vjetër se ai shpeshtohen muhabetet se “ai kishte pasur marrëdhënie jashtëmartesoreme të dhe ishte i prapambetur”.

Në shoqërinë tonë kur burri e do gruan e tij dhe e respekton, shpeshtohen muhabetet se i kanë bërë magji.

Në shoqërinë tonë kur një fëmijë rrëzohet dhe fillon të qan i bërtasin dhe i thonë: ti je burrë nuk bën të qash! Me çfarë të drejte u bë të qarit haram për burrat!!

Në shoqërinë tonë kur njeriu dështon në ambiciet e veta, ai tenton që edhe tjetrin ta rrëzon dhe pengon në arritjen e suksesit të tij!

Në shoqërinë tonë kur i përmenden të mirat ndokujt të gjithë heshtin, kurse kur i përmendët një e keqe të gjithë marrin pjesë në të cekurit e të metave të tij.

Në shoqërinë tonë turpërohen nga të qarit, kurse e rrisin zërat kur qeshin.

Deri kur do të vonohet vetëdijesimi jonë dhe kur do t’i shërojmë zemrat e tona të sëmura! Besoj se kemi shumë nevojë për to!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here