ÇFARË SHPRESON GRUAJA TEK BURRI!!

0
373

Të jetë fisnik; mos t’i len hapësirë që ajo të ndjehet se ai i jep përparësi gjërave materiale para lumturisë së saj!

Të jetë i edukuar; të flet me të në mënyrë sa më të mirë dhe më të përshtatshme për gjërat që e preokupojnë!

Të jetë i kuptueshëm; të jetë në gjendje që të kuptohet me të gjatë problemeve më serioze!

Të jetë i përgjegjshëm; ta bën të ndjehet se ai ka fuqi t’i bartë përgjegjësitë dhe se ai do të sakrifikohet për hir të saj!

Të jetë i qetë; të posedon shpirt të qetë që përçon tek ajo rehati dhe siguri, e jo pasiguri dhe dëshpërim!

Të jetë romantik; ta donë atë dhe të jetë i butë me të!

Të jetë i heshtur; të mos flet me askënd për problemet e tyre personale!

Dhe t’i frikohet Allahut në raportin e tij me të dhe kjo është ajo më e rëndësishmja!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here