Crockadeal – eshte droga me tmerruese ne bote qe qarkullon

0
418

Crockadeal – eshte droga me tmerruese ne bote qe qarkullon. Eshte me e demshme dhe toksike se cdo lloj droge tjeter. Mendohet te kete rreth 2 milione te varur nga kjo droge ne bote. Demet fizike qe sjell kjo droge jane demtim te venave te gjakut, hapja e ulcerave dhe plageve, renie te dhembeve, infeksion te kockave, helmim ne gjak deri ne vdekje. Nder demet psikologjike permenden: Renie te aftesive komunikuese, humbje te kujteses, varesi, vetelendim. Krockadeal vendos nje standart boteror per shkaterrim te shpejte te vetevetes ne tre nivele: mendje, trup dhe shpirt. Jetegjatesia mesatare e nje perdoruesi shkon nga 2-3 vite.

Ps: Pamjet per efektet fizike te kesaj droge jane shume shokuese.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here