Cila është gjëja më e çuditshme te njeriu?

0
378

Një njeri i urtë u pyet: Cila është gjëja më e çuditshme te njeriu?

U përgjigj:

Njerëzit mërziten dhe lodhen nga fëmijëria dhe shpejtojnë të rriten, dhe pastaj shpresojnë të kthehen përsëri në periudhën e fëmijërisë!

E humbin shëndetin e tyre për të mbledhur pasuri, pastaj shpenzojnë pasurinë për ta kthyer shëndetin e tyre!

Mendojnë për të ardhmen të merakosur dhe e harrojnë të tashmen.. dhe në fund nuk e jetojnë as të tashmen e as të ardhmen!

Jetojnë sikurse nuk do të vdesin asnjëherë, dhe vdesin sikurse të mos kishin jetuar asnjëherë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here