Home Zgjodhëm për ju. Çfarë do të thotë të shikosh gjarprin në ëndërr?

Çfarë do të thotë të shikosh gjarprin në ëndërr?

Gjarperi eshte armik i fshehur ai qe lufton me te ne enderr do ndreqet me armikun dhe do i marre ate qe do.

Nese e vret gjarperin fiton ndaj ketij armiku por nese gjarpri e kafshon atehere armiku do te fitoje nga ai aq sa e ka kadshuar.

Nese ha prej mishit te tij ka per te perfutuar pasuri nga armiku dhe kjo do i jape lumturi dhe gezim.

Nese sheh gjarper te ngordhur ai eshte armik prej te cilit Zoti e ka ruajtur pa lodhje e as mundim prej tij.

Ibn Kutejbe ne liberin Tabir er Rua / xhamiambret

Vërejtje: Nuk komentojm ëndërra

Previous articleMos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson shpirtin dhe largon shejtanin
Next articleSi duhet të pergatitemi per Ramazanin