Home Zgjodhëm për ju. Mos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson...

Mos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson shpirtin dhe largon shejtanin

Mos e ndani ezanin nga shtepijat tuaja sepse ai zbut zemren, qeteson shpirtin dhe largon shejtanin.

Ezani i Medines ndryshe nga c’ke degjuar shpesh here.

Previous articlePërse nuk duhet të nervozohemi!
Next articleÇfarë do të thotë të shikosh gjarprin në ëndërr?