Home Zgjodhëm për ju. Çfarë e prish abdesin?

Çfarë e prish abdesin?

Çfarë e prish abdesin?
Përgjigjja:
1. Çdo gjë që del nga organi gjenital dhe anusi, siç janë urina, jashtëqitja, gazrat etj
2. Humbja e vetëdijes për shkak të gjumit të thellë apo gjendjes së të fiktit
3. Ngrënia e mishit të devesë
4. Çfarë e bën të obligueshme marrjen e gusulit (marrëdhëniet intime dhe ejakulimi) natyrisht që e prish edhe abdesin

Previous articleLulelakra, mbreti i perimeve!
Next articleNë rast se të frikëson diçka – si të veprosh ?