Home Zgjodhëm për ju. Çfar thuhet në Kur’an për çdo pasanikët

Çfar thuhet në Kur’an për çdo pasanikët

Per cdo pasanik qe e ruan pasurine dhe nuk e shperndane tek te tjeret:

familjaret,
te varferit,
te studentet,
tek shendetesia,
jetimet,
udhetaret,
fqinjet
shoqeria dhe investimet ne vendlindje
SURJA EL-HUMEZE

Bismil-lâhirr Rrahmânirr Rrahîm
1. Mjerë për çdo përqeshës – shpifës,
2. që grumbullon pasuri dhe e ruan,
3. duke menduar se ajo pasuri do ta bëjë të pavdekshëm!
4. Jo, aspak! Në të vërtetë, ai do të hidhet në torturën shkatërruese.
5. E kush mund të ta shpjegojë ty se çfarë është tortura
shkatërruese?
6. Ajo është zjarri i Allahut i ndezur fort,
7. i cili depërton deri në zemrën e njeriut.
8. Ai do t’i rrethojë ata nga çdo anë,
9. në shtylla të gjata flakëruese.

Previous articleCilët janë 3 njerëzit e parë që do gjykohen Në Ditën E Kiametit ?
Next articleTregim Prekes: Babai dhe djali