Home Zgjodhëm për ju. ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET!

ÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET!

-Më pyetën për ilaçin e dhembjes, ju përgjigja durimi.

-U pyeta për ilaçin e dështimit, ju përgjigja vazhdimësia.

-Më pyetën për ilaçin e zilisë, ju përgjigja injorimi.

-U pyeta për ilaçin e urrejtjes, ju përgjigja dashuria.

-Më pyetën për ilaçin e armiqësisë, ju përgjigja bamirësia.

-U pyeta për ilaçin e shpifjes dhe përgojimit, ju përgjigja heshtja.

-Më pyetën për ilaçin e paditurisë, ju përgjigja dituria.

-U pyeta për ilaçin e së keqes, ju përgjigja morali.

-Më pyetën për ilaçin e belave, ju përgjigja falënderimi i Allahut.

Previous articleTHANË PËR MUZIKËN!
Next articleRREGULLAT E LUMTURISË JANË TETË!