Home Zgjodhëm për ju. RREGULLAT E LUMTURISË JANË TETË!

RREGULLAT E LUMTURISË JANË TETË!

1. Jeto me njerëzit, mesatar, mes të vetmuarit dhe përzierjes me ta.
2. Jeto me vëllezërit e tu, mesatar, mes seriozitetit dhe talljes.
3. Jeto me nxënësit e tu, mesatar, mes të qenurit serioz dhe thjeshtësisë.
4. Jeto me fëmijët e tu, mesatar, mes ashpërsisë dhe mëshirës.
5. Jeto me barkun tënd, mesatar, mes të ngopurit dhe urisë.
6. Jeto me trupin tënd, mesatar, mes lodhjes dhe pushimit.
7. Jeto me veten tënde, mesatar, mes dhënies dhe shtrëngimit.
8. Jeto me Zotin tënd, mesatar, mes shpresës dhe frikës, dhe do të jesh nga të lumturit!!

Previous articleÇDO SËMUNDJE E KA EDHE ILAÇIN E VET!
Next articleSHKAQET E NGURTËSISË SË ZEMRËS!