Home Zgjodhëm për ju. BËHU ME ALLAHUN!

BËHU ME ALLAHUN!

Gjatë jetës do ta kuptosh, se çdo njeri e ka rolin e vet me të cilin do të ballafaqohesh!

Do të ketë nga ata që do të dojnë!

Nga ata që do të mësojnë!

Do të ketë nga ata që do të përfitojnë nga ti!

Nga ata që do të shërbejnë!

Do të ketë nga ata që do të urrejnë!

Nga ata që do të kenë zili!

Do të ketë nga ata që do të bëhen mësim për ty!

Mirëpo ti, bëhu me Allahun gjithmonë dhe mos u mërzit, se Ai do të jetë me ty!

Previous articleDHJETË TË PËRGËZUARIT E PARË ME XHENET!
Next articleTI A NUK I XHELOZON?!