Home Zgjodhëm për ju. Akulli në qafë i bën shumë mirë shëndetit

Akulli në qafë i bën shumë mirë shëndetit

Kemi dëgjuar shpesh nga gjyshërit ose më të rriturit të na thonë që të vendosim akull në pjesën e qafës, pasi kjo na bën mirë për shëndetin, pavarësisht se nuk i kemi kuptuar mirë arsyet përse, transmeton Standard studimin.

Është e vërtetë që të vendosni akull në zonën e qafës, i bën shumë mirë shëndetit.

Ja se si:

– Përmirëson gjumin;

– Ndihmon në rritjen e përqendrimit;

– Rregullon problemet me tiroiden;

– Përmirëson tretjen;

– Eleminon të ftohurën dhe gjendjen gripale;

– Nuk do të keni më dhimbje koke;

– Rregullon artritin;

– Ndihmon për astmën;

– Redukton stresin dhe ankthin;

– Përmirëson humorin.

Previous articleMJALTI DHE DOBITË E PANUMËRTA TË TIJ Abdudaim El-Kehil
Next articleFortifikimi dhe mburoja e shtëpive