Home Zgjodhëm për ju. Ai që e ndryshon veten tënde, je ti, askush tjetër!

Ai që e ndryshon veten tënde, je ti, askush tjetër!

Në të majtë të fotografisë është Halil Rafatij viti 2003. 33 vjeç. I varësuar pas heroinës dhe kokainës. Peshon vetëm 49 kilogramë. Është arrestuar pafund herë. Kjo fotografi është para tentimit të vetëvrasjes së tij të nëntë nga një mbidozë të heroinës.

Ndërsa në fotografinë e djathtë është po ai Halil Rafatij. Viti 2016. 46 vjeç. Tashmë një tjetër njeri. Një milioner, sportist, autor i librit “Harrova të vdes”, pronari i markës “Sun Life Organic”, që angazhohet me prodhimin e pijeve dhe ushqimeve të shëndetshme, biznes i cili shkon përtej 6 milionë dollarë në vit.

Ai që e ndryshon veten tënde, je ti, askush tjetër!

Agron Islami

Previous articleUTHULLA E MOLLEVE TE EGRA
Next articleÇKA I URDHËRON ALLAHU ENGJËJT, KUR NJË NJERI ËSHTË I SËMURË