Home Zgjodhëm për ju. Adem Ramadani sjell ilahin më të re, iu këndon shehidave të luftës...

Adem Ramadani sjell ilahin më të re, iu këndon shehidave të luftës së Kosovës

Kësaj radhe i këndon shehidit. Është Adem Ramadani, i mirënjohur për këndimin e ilahive, që kësaj radhe u këndon dëshmorëve.

Allahu i faltë e i mëshiroftë të gjithë shehidët në luftën e Kosovës dhe në të gjitha trojet ku flitet shqip, që sakrifikuan jetën që ne të frymojmë lirshëm.

Previous articleA është më mirë ta fikim bojlerin apo ta mbajmë vazhdimisht të ndezur? Si kursehet energjia elektrike – do të befasoheni me përgjigjen
Next articleHOXHA DHE I DEHURI !!