Home Zgjodhëm për ju. 5 Këshilla nga një mendjendritur

5 Këshilla nga një mendjendritur

1. Puno shumë!

2. Lutu në detaje!
3. Ndiqe zërin e qetë të intelektit!
4. Braktisi ziliqarët!
5. Guxo dhe mos u frikëso!

Agron Islami

Previous articleA lejohet që besimtarja të veshë fustanin e bardhë ditën e martesës?
Next articlePërse e dëshiron vdekjen për shkak të problemeve!