Home Zgjodhëm për ju. 3 Gjërat më të shtrenjta dhe më me vlerë janë:

3 Gjërat më të shtrenjta dhe më me vlerë janë:

Imam Shafiu,- Allahu qoftë i kënaqur me të!,- ka thënë:

”Gjërat më të shtrenjta dhe më me vlerë janë:
1. Bujaria në varfëri dhe skamje.
2. Devotshmëria në vetmi.
3. Thënia dhe shpalosja e hakut (të vërtetës) para kujtdo qoftë.
nga Xhamiambret

Previous articleKur të humbë amaneti, prite kijametin
Next articleSi të propozoj një vajzë për martesë?