20 keshilla per nje martese te lumtur

0
341
 • I thoni njëri-tjetrit se e doni.
 • Asnjëherë mos u hidhëroni në të njëjtën kohë.
 • Nëse e keni patjetër të kritikoni, bëjeni atë me dashuri.
 • Asnjëherë mos i përmendni gabimet e vjetra.
 • Asnjëherë mos shkoni të fleni pa zgjidhur problemin.
 • Më mirë të leni krejt dynjallëkun se sa njëri-tjetrin.
 • Falni namaz (vullnetar) së bashku të paktën një herë në ditë.
 • Dijeni se pas çdo bashkëshorti të suksesshëm qëndron partneri i tij i stërlodhur.
 • Dijeni se për grindje duhen dy vetë.
 • Kur të gaboni, pranojeni gabimin.
 • Së paku njëherë në ditë i thoni partnerit diçka të mirë apo i bëni ndonjë kompliment.
 • Mos shkoni në krevat më vonë se dhjetë minuta pas partnerit tuaj.
 • Dëgjojeni kur partneri juaj flet.
 • Mbajeni mend se shoku juaj bashkëshortor është më i rëndësishëm se televizori, lojrat, videot etj.
 • Vini re kostumin e ri apo frizurën e re të partnerit tuaj.
 • Mbani mend përvjetoret.
 • Falënderoni partnerin tuaj për dhuratat që ua bën apo për mundin që jep për ju.
 • Kush çohet i fundit, rregullon krevatin.
 • Vini re kur shoku juaj bashkëshortor është i lodhur dhe bëni diçka në lidhje me këtë gjë.
 • Asnjëherë mos e dorëzoni partnerin tuaj, as mos e kritikoni publikisht.

Marrë nga libri “Fshehtësia e një martese të lumtur”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here