Home ISLAM EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI!

EDUKOJE SHPIRTIN ME KËTO URTËSI!

Zëri i qetë është më i fortë se sa të bërtiturit!

Morali dhe edukata e mundin paturpësinë.

Modestia e mposht mendjemadhësinë .

Respekti ia tejkalon dashurisë.

Sinqeriteti e shpartallon gënjeshtrën.

Pendimi e djeg shejtanin!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleMetodat që e ndihmojnë njeriun në pastrimin e shpirtit te tij:
Next article7 lëvizjet e lejuara në namaz