Xhamitë më të bukura në botë (Foto)

Xhamitë më të bukura në botë (Foto)

 

Janë me mijëra xhami të bukura në të gjithë botën por disa prej tyre janë më të veçanta dhe bien në sy për stilin e tyre arkitektonik.

Ja disa prej tyre;