Thesaret e Xhenetit!

0
408

Thesaret e Xhenetit!

Profeti (alejhi selam) ka thene:
“Shpeshtojeni thenien: “La haula ue la kuete il lah bil lah”, sepse ajo eshte thesar nga thesaret e Xhenetit.”
(Buhariu)
La haule ua la kuete il-la bil-lah: Nuk ka ndryshim te gjendjeve dhe as force vetemse me Allahun

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here