Home Zgjodhëm për ju. Teshtitja që e ktheu Profesorin në Musliman

Teshtitja që e ktheu Profesorin në Musliman

Në një universitet të Amerikës , në një klas ku kishte shumë student por në mesin e tyre edhe një Musliman, ishte duke ligjeruar një Prof. Doktor me prejardhje AMERIKAN (jomusliman).

Gjatë Ligjeratës së tij Profesori , spjegon shumë mirë por papritur një student i vjen të teshtij, mbasi ta perfundon teshtitjen pëshpërit diçka , profesori e vëren .
Vazhdon Profesori të spjegoj njësin e vet por përsëri ai student teshtit dhe përsëri pëshpërit diçka në vetën e tij , Profesori tani sytë i mbante vetëm tek ai student.
Përfundon Mësimi , Studentat dalin jashtë në përjashtim të njerit ku Profesori e ndali ai ishte një prej Vëllezërve tanë Musliman.
Këta të dy Biseduan në lidhje me teshtitjën e Studentit.

Profesori : Të Vërejta , mbasi teshtije pëshpëritshe diçka në vetëvete.
Muslimani : Po ne Muslimanët e kemi Zakon mbas Teshtitjës të themi“Elhamdulilah” (Falënderojm Zotin) , dhe une thashë ashtu .
Profesori : Po Kur të kollitni,lëshoni gazra,apo tju hapet Goja për gjum, Thoni diçka ?
Muslimani Rri i heshtur dhe largohet nga profesori.
Profesori mbet i hutuar, dhe drejtë e shkon në laboratorin e tijë të punës ,Ku fillon të studioj rreth teshtitjës së njeriut, se në çfarë pozicioni ndollet njeriu.
Më në fund e zbulon se Gjatë teshtitjës së njeriut , në at moment kur njeriu e leshon at teshtitje , të gjitha organet e njeriut Ndalën, ndalët ZEMRA,Mushkërit,të gjitha… , pra njeriu në at moment është më afër vdekjës.
Për atë arsye Muslimanët e Falënderojn Krijuesin e tyre ,çë ia kthenë përsëri SHPIRTIN, prej atijë momenti Profesori e Pranon si Fe Islamin .
Ngjarje e Vërtetë…!

Previous articleÇKA I URDHËRON ALLAHU ENGJËJT, KUR NJË NJERI ËSHTË I SËMURË
Next articleNga arsyet e largimit të shqetësimeve dhe faljes së mëkateve është dërgimi salavat për Profetin