TË PRIVUARIT.. KUSH JANË ATA?!

0
263

Plot nga njerëzit mendojnë se privimi nga pasuria, dhe mos posedimi i makinave dhe i vilave luksoze, është privimi më i rëndë, por çështja nuk është ashtu si mendojnë ata!

I privuar.. është ai, i cili është privuar nga ëmbëlsia e thirrjes së Allahut!

I privuar.. është ai, i cili është privuar nga falja e namazit me xhemat në kohën e vet!

I privuar.. është ai, i cili është privuar nga zgjimi i gjumit për ta falur namazin e sabahut!

I privuar.. është ai, i cili është privuar nga respektimi i prindërve, dhe nga nënshtrimi i urdhrave të tyre, dhe mos bërja e duasë nga ana e tyre për të!

I privuar.. është ai, i cili është privuar nga ëmbëlsia e të qarit nga frika e Allahut!

I privuar.. është ai, i cili është privuar nga leximi i Kuranit dhe meditimi i tij!

I privuar.. është ai, i cili është privuar nga namazi i natës dhe nga të qarit para Allahut!

I privuar.. është ai, i cili largohet nga Xheneti dhe hidhet në Xhehenem!

O Zot! Mos na bën nga të privuarit dhe bëna nga ata që i respektojnë ligjet e Tua!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here