Home Zgjodhëm për ju. T’a shërojme reumatizmin me kokrrën e zezë

T’a shërojme reumatizmin me kokrrën e zezë

Shërimet e reumatizmës
E nxehën vajin e kokrave të zeza dhe e fërkon vendin ku ke dhimbje të reumatizmës ashtu si kur e fërkon kockën e jo lëkuren, dhe pasi të mbaroni fërkimin e pini një gotë ujë të vluar me ca pika vaji të kokrave të zeza, duke e ëmbëlsu me mjaltë këtë e bën para se të flejsh dhe të vazhdojsh disa herë dhe me lejën e Allahut do të shërohet.

Pejgamberi i dashur ka porositur duke thënë: “Përdorni për ilaç kokrat e zeza se në këto kokra të zeza ka shërim për çdo sëmundje në përjashtim të sëmundjes së vdekjes”. (Trasmeton Buhariu)
MjeksiaIslame

Previous articleCila është sureja që emërtohet sipas njërit nga kushtet e Islamit?
Next articleMe jepni nje dhimbje, t’u jap nje kryeveper