Home Zgjodhëm për ju. Si të fitoni 50 sevape sa herë që pi ujë!?

Si të fitoni 50 sevape sa herë që pi ujë!?

Si ka mundësi??? Allahu, azze we xhel-le, ka thënë:

”Kush bën një vepër të mirë i ka dhjetë sikur ajo, por kush bën vepër të keqe do të shpërblehet vetëm aq sa e ka bërë, atyre nuk do t’u bëhet padrejtësi.” (El-En’am: 160)

Kur pi ujë thuaj Bismilah (1 e mirë).

Pi me dorën e djathtë (1 e mirë).

Pasoje sunetin e Muhamedit, alejhi selam, dhe pi ujë ulur (1 e mirë).

Praktikoje sunetin e Muhamedit, alejhi selam, ta pish ujin me tre herë (1 e mirë).

Kur ta mbarosh pijen thuaj Elhamdulilah (1 e mirë).

Gjithsej kemi 5 sevape, për çdo sevap nga 10 të tjera, 5 herë 10 = 50 të mira.

Allahu ka thënë: ”Dhe Allahu ia shumëfishon kujt do ai…” (El-Bekare: 261)

 

Përktheu: Valdet Kamberi

Previous articleGjenetika dhe çudia e Kur’anit
Next articleKush e nxjerr pulën nga shishja?