Home Zgjodhëm për ju. Si ta kuptosh që agjërimi të është pranuar

Si ta kuptosh që agjërimi të është pranuar

Prej shenjave te pranimit te veprave ne Ramazan dhe ne muajt e tjere eshte pasimi (vazhdimi) i te mires me (veper) te mire.
Nese gjendja e muslimanit pas Ramazanit eshte gjendje e mire: i shpeshton te mirat dhe veprat e mira, ky eshte tregues i pranimit (te veprave te tij).

E nese eshte e kunderta, pra, i pason te mirat me (vepra) te keqija dhe kur perfundon Ramazani ai e vazhdon me te keqija, me shkujdesje dhe largim nga bindja ndaj Allahut, ky eshte argument i mospranimit (te veprave te mira).

Shejh Salih el-Feuzani
Mexhalisu shehr Ramadan
Unejs Sheme

Previous article5 kushtet qe agjerimi te jete i sakte e i pranuar:
Next articleJa si bëhet agjërimi i pavlefshëm