Home Zgjodhëm për ju. Si duhet ti largosh vesveset

Si duhet ti largosh vesveset

Pyetje: ”Unë vuajë nga vesveset. Si duhet ti trajtojë ato?”

Përgjigje: ”Ilaçi kundër vesvese është që ti lutesh Allahut që të mbroj kundër shejtanit të mallkuar menjëherë kur ti ndien vesveset. Allahu Te ala ka thënë:

”E nëse ty të ngacmon ndonjë ngacmim prej shejtanit, ti kërko mbrojtje prej Allahut, se vërtet Ai është dëgjuesi, i dijshmi!”41:36

Kthehu tek Allahu dhe Ai do të shpëtojë prej tyre.

Dhe në qoftë se vesveset janë rezulat i një sëmundje mendore, atëherë duhet të vizitosh psikologët që shpresojmë se do të gjejnë një mjekim për ju.”

Shejkh Salih bin Feuzan el-Feuzan (Allahu e ruajttë!)

Burimi: Fataua alal-Haua 05/06 -1436

Previous articleA lejohet mbjellja e flokëve?
Next articlePastrimi i mëlçisë dhe parandalimin e sëmundjeve të saj