Home Zgjodhëm për ju. Sa her që i afrohem fejesës dikush del dhe ma prish

Sa her që i afrohem fejesës dikush del dhe ma prish

Sa her që i afrohem fejesës dikush del dhe ma prish

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: Sa her që i afrohem fejesës dikush del dhe ma prish?

Dëgjoje
Kliko dhe Dëgjoje
, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

Previous articleNdarja mes dy gjinive në arsim – mes shkencës islame dhe studimeve humane
Next articleÇERTIFIKATA E VDEKJES?!