Home Zgjodhëm për ju. Prokuroria zbulon minj të ngordhur në fabrikën e mishit / FOTO

Prokuroria zbulon minj të ngordhur në fabrikën e mishit / FOTO

Prokuroria e Shtetit ka urdhëruar bastisje në kompanitë që merren me prodhimin e suxhukut, sallameve dhe proshutës, e po ashtu në kompanitë që merren me importin e mishit të dyshimtë.

Emisioni “Drejtësia në Kosovë” ka siguruar pamje nga ambientet e përpunimit të mishit në një fabrikë, ku lëvizja e minjve është e papenguar dhe niveli i pastërtisë lë shumë për të dëshiruar.

Pamjet paraqesin edhe momentet kur policia dhe AVUK konfiskojnë 1800 kg mish me afat të skaduar në kompaninë e cila dyshohet se ka importuar mish nga Belgjika./iliriatv

Previous articleMos u gëzoni pse dr.Shefqet Krasniqi doli i pafajshëm nga akuzat e prokurorisë…
Next articleAllahu Ekber! Imami Shefqet Krasniqi shpallet i pafajshëm