Home Zgjodhëm për ju. Pikat e bardha në buzë, ja shkaqet dhe simptomat!

Pikat e bardha në buzë, ja shkaqet dhe simptomat!

Një djalosh pyeti një njeri të mençur: “Zotëri, cila është dita më e mirë për t’u falur?”
Burri i mençur iu përgjigj: “Biri im, dita më e mirë për t’u falur është një ditë para se të vdesësh.”
Djaloshi i habitur nga kjo përgjigje pyeti: “Zotëri, si mund ta di unë ditën e vdekjes time?”

Zotëriu iu përgjigj: “Askush nuk e di ditën se kur do të vdes, prandaj duhet të falemi çdo ditë.”

Previous articleZotëri, cila është dita më e mirë për t’u falur?
Next articleXhamia në Somali që mbanë emrin e mulla Jakup Hasipit (Foto)