Home Zgjodhëm për ju. Mos u dëshpëro nga ai i cili nuk dëshiron që të kuptojë...

Mos u dëshpëro nga ai i cili nuk dëshiron që të kuptojë ty

“Ata thanë: O Shuajb, ne nuk po e kuptojmë shumicën nga ajo që thua dhe ne të konsiderojmë ty të dobët në mesin tonë, dhe sikur të mos ishte ai grupi yt, ne do të gurëzonin ty, ngase ti nuk je i çmuar ndër ne.” (Hud: 91)

Mos u dëshpëro nga ai i cili nuk dëshiron që të kuptojë ty….apo të largohet nga ti. Nuk ta humbë ai rëndësinë tënde.
Edhe Shuajbi, alejhi selam, quhet ligjëruesi i pejgamberëve, por shiko çka i thanë atij populli i tij.

Përktheu: Qendra Kur’anore – Preshevë

Previous articleA DUHET TA ADHUROJMË ALLAHUN E LARTËSUAR ME FRIKË DHE SHPRESË?
Next articlePse nata është e zezë dhe e errët?!