Home Zgjodhëm për ju. MOS U MËRZIT!!

MOS U MËRZIT!!

Mërzia e ligë zemrën, dhe e dobëson synimin, dhe e dëmton vullnetin!
Nuk ka gjë më të dashur për shejtanin se sa mërzia e besimtarit!
Nga kjo arsye përgëzohuni, dhe bëhuni optimistë, dhe përmisoni mendimin për Allahun!
Jeni të bindur për atë që gjendet tek Allahu dhe mbështetuni Atij, dhe do ta shihni se lumturia është në të kënaqurit me Allahun nga çdo gjendje!
O Zoti im, largoje nga unë dhe nga çdo i dashuri im, çdo mërzi dhe çdo gjë që në bën dëm!
Bëna të jemi të kënaqur me Ty në çdo gjendje dhe Ti të jesh i kënaqur me ne!
Largoje zemërimin dhe hidhërimin Tënd nga ne dhe furnizona me Xhenetin Firdeus.
Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleMOS E PËRZË TË MJERIN NGA DERA
Next articleLutjet nga Kur’ani që të qetësojnë shpirtin