Home Zgjodhëm për ju. MOS U ANKO ..!!

MOS U ANKO ..!!

MOS U ANKO ..!!

I verbëri shpreson … ta sheh botën.

I shurdhëri shpreson … t’i dëgjon zërat.

I palëvizshmi shpreson … të ecën.

Memeci shpreson … t’i thotë disa fjalë.

Kurse, ti …

sheh ..

dëgjon …

ecën …

dhe fol …

Për këtë arsye mos u anko, po thuaj: Elhamdulilah.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Previous articleGjaku juaj e kërkon këtë pemë
Next articlePSE (NUK) FLET HOXHA?!