Mikrovala është ajo që po na sëmur!

0
388

Shpesh mikrovalat janë mënyra me e mirë për të gatuar apo ngrohur ushqimet tona. Por studimet tregojnë se ato janë të shoqëruara me efekte anësore, madje edhe me sëmundje të rrezikshme.

Efektet anësore të mikrovalave, të vërtetuara nga studimet:

Imunitet i dobët
Më pak rezistencë ndaj viruseve dhe baktereve
Kancer

Eksperti zviceran Hans Hertel bëri një studim ku tregoi se furrat me mikrovalë heqin “ushqimin e ushqimit”.

Këto furra rrezatimi deformojnë molekulat e ushqimit dhe krijojnë komponime radioaktive të dëmshme për shëndetin. Në vitin 1992, Instituti i Kërkimit për Shëndetësinë bëri një studim ku thuhej se mikrovalët bënin këto gjëra tek njerëzit:

Më pak hemoglobinë

Anemi

Rritje në kolesterol

Helmim ose dëmtim qelizash

Më pak qeliza të bardha.

Padyshim, këto furra janë rreziqe shëndetësore. Edhe pse janë mënyra më e shpejtë për të përgatitur ushqim, shëndeti duhet të jetë më i rëndësishëm dhe një prioritet.
Prandaj përpiquni t’i përdorni mikrovalat më rrallë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here