Home Zgjodhëm për ju. Mallkimi i besimtarit eshte njesoj si vrasja e tij

Mallkimi i besimtarit eshte njesoj si vrasja e tij

Ka thene i derguari meshire per te gjitha botet, Muhammedi -paqja dhe bekimet e Allahut qofshin mbi te dhe familjen e tij-:
“Mallkimi i besimtarit eshte njesoj si vrasja e tij”.
Transmeton imam Buhariu dhe Muslimi -Allahu i meshirofte-!
“Me te vertete mallkuesit nuk do te jene deshmitare dhe as ndermjetesues ne Diten e Kijametit”.
Transmeton imam Muslimi -Allahu e meshirofte-!

Previous articleKëshilla dhe ushqime antikancerogjene
Next articleO njerëz shikoni si po na vrasin çdo ditë!