Home Zgjodhëm për ju. Magjia mund të shkaktojë probleme të rënda shëndetësore

Magjia mund të shkaktojë probleme të rënda shëndetësore

Problemet në shëndet

Magjia mund të shkaktojë shqetësime të rënda shëndetësore. Ne kemi përmendur sterilitetin e femrave dhe impotencën seksuale të meshkujve. Mund gjithashtu të shkaktojë kancer, hemofili, diabetin, ujë në mushkëri, humbjen e flokëve dhe ekzemë…psoriasisin, sipas dijes timeështë vetëm për shkak të magjisë.
Mjekët nuk e kuptojnë mekanizmin e saj dhe nuk kanë trajtim të duhur për të.

Përgjigjet mjekësore janë:
• “Asgjë e parregullt në trup, gjithçka është në rregull”. Por personi vazhdon të vuajë.
• “Ka një problem, por ne nuk kemi parë një të tillë kurrë.”
• “Është stresi”, dhe ata përshkruajnë droga antidepressant që nxisin një problem tjetër, pa zgjidhjen e atë të mëparshmin .
• “Ju keni sëmundje të tillë apo të këtillë, por ne nuk e kuptojmë se si erdhi deri te kjo.”
• Në të gjitha rastet, nuk ka asnjë trajtim ose trajtimi nuk është efektiv.

Previous article“Unë nuk mund të jem pjesë e një bote ku burrat i veshin gratë e tyre si prostituta dhe ku dashuria nuk ekziston më”
Next articleMenjëherë pas kësaj lutjeje, njeriu me sy të keq u verbua, ndërsa deveja u shërua !