Home ISLAM Lutja kur të dalim nga xhamia 

Lutja kur të dalim nga xhamia 

Bismil-lah ves-salátu ves-selámu ‘alá resúlil-lah, All-lláhumme inní es-eluke min fadlike, All-lláhumme a’ësimní minesh-shejtánirr-rraxhím.
Me emrin e All-llahut, lutjet dhe përshëndetjet qofshin mbi të Dërguarin e All-llahut. O Zoti im, të lutem të më japësh prej të mirave tua. O Zoti im, më mbroj nga shejtani i mallkuar.
Ibën Maxheh Shih “Sahih Ibën Maxheh” 1/129.

Previous articleSi u krijua Ademi nga të gjitha ngjyrat e tokës
Next articlePranon Islamin dhe me vete i merr edhe 1000 të tjerë (VIDEO)