LOTËT E TONA NUK I NDJEN PËRVEÇSE AI QË BANOJMË NË ZEMRËN E TIJ

0
349

Peshku i tha ujit: Ti nuk mundesh asnjëherë të m’i shohësh lotët e mia?!

Kjo, sepse unë jam në ujë dhe lotët janë nga uji! Uji ia kthehu peshkut: Unë nuk mundem t’i shoh lotët, por mundem t’i ndjej, ngase ti je në zemrën time!!

Kështu jemi ne! Lotët e tona nuk i ndjen përveçse ai që banojmë në zemrën e tij!

Kurse shpirtrat tanë bëjnë çfarë të donë, takohem me ata që i duan, si duan dhe kur duan, kurse trupat janë mashtrim për ata që nuk shohin diç tjetër, përveçse se materies.

Të shohin dhe mendojnë se me të vërtetë të shohin, të përshëndesin me dorë dhe mendojnë se me të vërtetë të përshëndesin me dorë!

Thuaju: Ky është trupi që ju e shihni, kurse shpirtin nuk e shohin përvese dy, Krijuesi i saj dhe ai që e do atë shpirt!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here