Home Zgjodhëm për ju. LIVE! Emisioni “Rruga e ndricuar” me Dr. Shefqet Krasniqi

LIVE! Emisioni “Rruga e ndricuar” me Dr. Shefqet Krasniqi

Previous articlePREMIERË: Avni Deliu – Alkool pije mallkuar
Next articleA ekziston lidhja ndërmjet alkoolit dhe kancerit ?